ELUST-OLUST JA MUUST

Asusin elama Aguas Calientesesse, see on väike küla Põhja-Argentiinas, Jujuy provintsis. Üldine kliima on siin kuiv ja väga soe.

img_1020
Aguas Calientese peatänav
img_0708
Otse tõlkes tähendab „aguas calientes“ sooja vett. See tuleneb sellest, et siin on kuuma vee allikad. Isegi praegu- talvel on need mõnusalt soojad

Loodus on siin imeline: praegu on kevad ja enamus puud hakkavad õitsema. Kaugustes on näha mägede panoraami ja siin lähedal on mitu väiksemat jõge.

img_0779

Eriti ilus on öine taevas. Ma pole kunagi näinud nii palju tähti korraga! Ainus harjumatu asi on kuu: see asetseb põhimõtteliselt pealae kohal ja ta kasvab/kahaneb üles-alla, mitte nagu Eestis küljelt-küljele.

Elama hakkasin ma väga toreda ja armsa Argentiina perekonna juures. Peres on vanaisa, vanema, ema- Monica, kaks õde- Marianela (23) ja Tatiana (17) ning väike vend Stefano (5 kuune).

Meie maja pole väga suur samas nagu nemad ütlesid esimesel päeval, siis „Neil ei ole palju aga nad on õnnelikud selle üle, mis neil on“. 🙂 Tuba jagan sama vana õega.

Kodus on väga head toidud, eriti meeldivad mulle empanadad.

Laupäeval oli kodus pitsapäev!!!

Õhtuti on väga tavaline, et noored saavad kokku, joovad matet ja mängivad Unot.

img_0856

HRJX4857
Noorema Õe sõprusseltskond

Eelmine pühapäev käisin õdede ja nende sõpradega motokrossi vaatamas. See toimus umbes 4h autosõidu kaugusel, Tucumani provintsis. See oli üks Argentiina suurim motokrossi võistlus. Kogu võistlus kestis kokku kaks päeva- meie läksime kohale teise võistluspäeva lõpuks. Nägime finaal sõite ja autasustamist.

IMG_1207
Taiti (noorem õde) ja Mariga (vanem õde)

img_1140

img_1208
Fännipilt tuli ju ka ikka teha 😉

Millagi kirjutan lähemalt ka koolist ja tavadest/inimestest.

Tegusat Sügise Algust Teile! 😀

One Reply to “”

  1. Hei.Aitäh,et kirjutasid jälle.Ise ma ju nii kaugele ei saa enam ja siis hea lugeda sinu blogi.Kohe vaatan Google Earh-ist järele ,kus asud.Põnev Naudi kõike seda,mis seal on.Ilusat kevadet.Pane siis mõni pilt lillest,loomast,sitikast.Kalli,kalli.

    Meeldib

Lisa kommentaar